Eenheid vormt kracht

Een logo vormt de basis van een huisstijl. Het logo wordt verder doorgevoerd in een complete huisstijl. Een huisstijl is “de visuele identiteit van een bedrijf”. Het ontwerp / de uitstraling van uw bedrijf moet direct een goede indruk geven. De huisstijl wordt uitgedrukt door het gebruik van een naam, logo, kleur, typografie (lettertype), en vormen.
 
U heeft maar één kans voor een eerste indruk.
Een verzorgde huisstijl is dus erg belangrijk.
 

Onderdelen van een huisstijl kunnen zijn: logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, advertenties, social media banners (Facebook, Instagram, etc.) en nieuwsbrieven. In dit plaatje past ook het design van de website. Alle onderdelen moeten goed op elkaar zijn afgestemd en bij elkaar passen. Zo straalt uw bedrijf eenheid en professionaliteit uit.

 

Bekijk portfolio

^  Een visitekaartje is een praktische en nette manier om uw contactgegevens achter te laten en ideaal om een gesprek af te sluiten.

Werkwijze

Een huisstijl maken we op basis van het logo. Hieruit bepalen we de vastgestelde typografie, kleuren en vormen.

In het basispakket huisstijl ontwerp treft u de volgende onderdelen:

  • Logo
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Envelop

Uiteraard is een maatwerk pakket mogelijk en vaak zelfs noodzakelijk. Gebruikt uw bedrijf wel briefpapier en enveloppen, of doet u alles digitaal? Wellicht heeft u enkel een visitekaartje en een (digitale) brochure nodig? Dit is uiteraard allemaal mogelijk.

Nadat bepaald is welke elementen u nodig heeft wordt een eerste opzet gemaakt. Op de eerste voorbeelden mag je feedback geven. Vaak spreekt de stijl direct aan, maar soms moeten we toch even verder ontwerpen om tot het gewenste resultaat te komen, geen probleem.

 

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.