Trouwkaart laten maken

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Voor deze bijzondere dag wil je familie en vrienden natuurlijk graag uitnodigen met een persoonlijke, op maat gemaakte, trouwkaart.

 
Een trouwkaart laten maken met jullie persoonlijke wensen en stijl. Een kaart opgemaakt in het thema van jullie bruiloft.
 
Naast de trouwkaart kun je eventueel kiezen voor een geheel verzorgde trouw-huisstijl. Denk daarbij aan een save the date, trouwlogo, menukaarten, naambordjes, bewegwijzering en ga zo maar door. Alles in de stijl van júllie dag.
 

Jubileumkaart laten maken

Niet alleen een bruiloft verdient een mooie kaart, voor elk ander jubileum kunnen we ook een passende kaart maken. Denk aan een Abraham, Sara, elke leeftijd verjaardagskaart je roept maar en we bedenken een gave passende uitnodiging!

 

Bekijk portfolio
julieumkaart

Geboortekaartjes

Voor het ontwerpen van geboortekaartjes verwijs ik je graag door naar Dotjes en Knapen. Dit is een onderdeel van PRIKKEL, maar is gespecialiseerd in het maken van geboortekaartjes. Een webshop met een leuke collectie geboortekaartjes en specialist in het maken van een geboortekaartje op maat.

 

Bezoek website Dotjes en Knapen

Wat kost een trouwkaart op maat?

Een trouwkaart op maat is, zoals de naam al zegt maatwerk. De kosten zijn sterk afhankelijk van jullie wensen. Echter kun je als indicatie voor het laten maken van een trouwkaart op maat, €2,- tot €3,- per kaart aanhouden. Dit is inclusief drukwerk.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.