Online aanwezig zijn is een must!

De wereld is continu online. Of ju nu thuis, aan het werk of onderweg bent. Deze enorme groei zorgt ervoor dat het als ondernemer steeds belangrijker is om ook online aanwezig te zijn.
 

WordPress website laten maken

Wij ontwikkelen websites met WordPress. Dit is een open-source content management systeem (CMS). WordPress is het meest gebruikte open-source CMS ter wereld. Zodra de website gereed is heeft u zelf ook toegang tot het CMS. Zo kun je, indien gewenst, zelf kleine aanpassingen doen aan de site of bijvoorbeeld een blog bijhouden. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Google vriendelijk

Laptop, pc, tablet of smartphone, overal en altijd zijn we online. Een website die op al deze devices goed getoond wordt is een must! Al onze websites zijn responsive. Dit wil zeggen dat jouw website op zowel een smartphone, tablet als desktop altijd optimaal wordt weergegeven. Daarnaast scoren responsive websites standaard veel hoger in Google. Dit omdat Google technisch goed websites wil laten zien aan haar gebruikers. De website wordt dus altijd Google vriendelijk gebouwd.

Uiteraard is de website voorzien van een mooi design passend bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Bekijk portfolio

Werkwijze

Een WordPress website in 4 stappen:

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.