UITSTEKEND BEDRIJF EN ZEKER EEN AANRADER

Top grafisch vormgever, zowel in idee als qua uitvoering. Layla heeft ons vanaf dag 1 super goed geholpen, kwam altijd met goede ideeën en weet van aanpakken. Inmiddels heeft Layla voor ons (diverse bedrijven) al ontworpen onze huisstijlen, website, reclame banners, flyers, promo stickers en ga zo maar door.

Joep van Loosbroek – Joep Makelaardij

creatief en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan

Ik heb jaren heel prettig samen gewerkt met Layla. Ze is creatief, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is een echte teamplayer. Met Layla haal je een echte vakvrouw in huis, zowel grafisch als online!

Piet Meeuwis – Euroforum

Professioneel, snel en keurig

Wij zijn erg blij met het logo en drukwerk dat Layla voor onze huisartsenpraktijk heeft ontworpen. Layla heeft op een professionele manier onze ideeën en wensen omgezet in mooie ontwerpen. Ze heeft gezorgd dat alles snel en keurig in orde is afgeleverd. Hiermee heeft ze ons veel werk uit handen genomen.

Lisette van Esch – Huisartsenpraktijk Boxtel Centrum

prettig zaken doen

We hebben door PRIKKEL een mooie eigentijdse advertentie gekregen. Prikkel is enthousiast, snel met antwoorden en professioneel en modern in vormgeving. Kortom prettig zaken doen.

Yvonne – Praktijk de Ruwaard

Een aanrader voor andere ondernemers!

Wij zijn met onze meubelzaak super blij met de door Layla geleverde diensten! Ze heeft al veel voor ons gedaan waaronder; het maken van onze website, visitekaartjes, orderbonnen, al onze advertenties en andere reclame uitingen voor o.a. sociale media. Fijn om mee te werken, ze denkt echt met je mee en niks is te veel! Een aanrader voor andere ondernemers!

Rocky van Orsouw – Rue de Rosa

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.